Matkustus ja majoitus Kiilopää Saariselkä

Saariselkä, Inari

Kaksi tunturikeskusta, paljon erilaista majoitusta

Helppo tulla

Autolla, bussilla, junalla tai lentäen. Hyvät yhteydet rautatieasemalta ja lentokentältä

Näppärä kulkea

Tapahtumat lähellä ja keskitetysti. Vuokraa pyörä ja kulje vaivatta

Saariselälle on helppo tulla

Lapin erämaan syleilyssä, mutta helposti saavutettavissa

h
Rovaniemen rautatieasemalta

VR:n junalla pääsee eri puolelta Suomea Rovaniemen rautatieasemalle, josta on kätevä bussiyhteys Sodankylän kautta Saariselälle. Yöjuna Rovaniemelle on myös toimiva tapa matkustaa, ja tarvittaessa oma auto kulkee myös junan kyydillä.  

min
Ivalon lentoasemalta

Lappiin on helppo lentää. Ivalon lentoasemalta on kätevää vuokrata auto tai vastaavasti voi hypätä bussiin, joka tuo sekä Saariselälle että Kiilopäälle. Myös Rovaniemen lentoasemalta pääsee linja-autolla suoraan Saariselälle.

0 km
autolla

Saariselälle yksi parhaista tavoista saapua on täysi auto. Pakkaa perhe, kumppani tai ystävät autoon ja hurauta paikalle, jolloin oma auto on käytössä viikon aikaisissa seikkailuissa. Samalla on hyvä ottaa ajomatkalla Suomi haltuun. 

Vuokraa kulkupeli vuokraamosta

Saavu julkisilla, liiku lihasvoimalla

Meille on tärkeää, että liikkuminen paikan päällä on helppoa ja onnistuu ilman säätöä ja omaa autoa. Paras vaihtoehto ottaa tunturit haltuun on vuokrata pyörä, jolla hurauttelet suunnistamaan joka päivä. Voit valita paksummalla renkaalla varustetun fatbiken, normaalin pyörän tai vaikkapa hieman potkua ylämäkeen tarjoavan sähköisen version maastopyörästä. Koko viikon ajaksi hyvä kumppani voi olla kovassa huudossa oleva sähköpyörä, jolla tunturien päällekin voi vain “polkaista” ja suunnistamaan siirtyminen on suht vaivatonta. 

Alueen vuokraamot

Saariselkä ski & sport resort

Meiltä löydät vuokralle Saariselän monipuolisimmanvalikoiman pyöriä kaikenikäisille. Meiltä löydät pienten lasten pyörät, lasten fatbiket, nuorten sähkömaastopyörät, sekä aikuisten fatbiket, sähköfatbiket, täysjoustopyörät ja sähkötäysjoustopyörät.

Suomen Latu Kiilopäällä

Vuokraamomme Kiilopäällä palvelee Saariselän alueen pyöräilijöitä ja omatoimiretkeilijöitä. Vuokraamosta löydät kaikki kesäretkeilyvälineet (rinkat, teltat, makuupussit keittimet ja riippumatot) sekä maastopyörät sähköllä ja ilman. Tavaraa on rajoitetusti ja suosittelemme varamaan etukäteen.

Kaikki vuokraamot Ivalon alueella

Varusteiden vuokraus on erinomainen tapa tutustua pohjoiseen luontoon omatoimisesti ja on hyvä vaihtoehto opastetuille retkille – miksi et kokeilisi lomallasi molempia. Täältä löydät Inari-Saariselkä alueen välinevuokraamot.

Majoitusta jokaiseen makuun

Kylät täynnä majoitusta

Saariselkä yhtenä Suomen suurimmista hiihtokeskuksista tarjoaa laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja hotelleista pieniin mökkeihin ja suurin luksushuviloihin asti. Hintahaitari vaihtelee edullisesta luksukseen, joten oman näköisen loman rakentaminen on helppoa, ja budjetin saa varmasti osumaan oman näköiseen hintahaarukkaan. 

Valitse parhaiten sopiva majoitus

Inari-Saariselän kaikki majoituspalvelut

Saariselän alueelta löytyy majoitusta laidasta laitaan:

Loma-asuntoja, mökkejä, hotelleja ja luksustason majoitusta luonnon keskellä. Valinnan varaa on jokaiseen makuun.

Majoitu loma-asunnossa

Loma-asunto Kaunispään rinteeltä aivan kolmen viimeisen päivän naapurissa. Toimivaa ja helppoa olemista.

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja katso samalla mitä Saariselällä voi puuhailla suunnistuksen lisäksi.

Majoitu loma-asunnossa

Kolmen Koukun majat tarjoavat viihtyisää mökkimajoitusta Saariselän keskustassa. Mökkejä on neljä, joissa yhteensä noin 40 vuodepaikkaa.

Mökin hintaan kuuluu aina loppusiivous sekä liinavaatteet ja pyyhkeet. Kaikki mökit sijaitsevat Saariselän keskustassa.

Hotelli ja hostelli Kiilopäällä

Yövy hotellissa tai hostellissa LOW 1. ja 2. päivän naapurissa. Aamupala valmiina, saunaan suunnistuksen jälkeen ja ravintola palvelee. Helppo ja tunnelmallinen valinta LOW-viikolle

Loma-asunto tai mökki Kiilopäällä

Suomen Latu Kiilopään lomahuoneistoissa lomailet kävelyetäisyydellä kaikista palveluista ja LOW kahdesta avauspäivästä. Lomahuoneistoissa majoittuu 2–6 henkilöä.

Haluatko majoituksesi tarjolle tuhansille suunnistajille?

Kuulostaako Loma lapissa suunnistaen hyvältä?

Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä