Matkustus ja majoitus Ylläs

YLLÄs, Kolari

Ylläksen tunturikeskukset

Helppo tulla

Autolla, bussilla, junalla tai lentäen

Näppärä kulkea

Tapahtumat lähellä

Erämaan syleilyssä, mutta helposti saavutettavissa

Ylläkselle on helppo tulla

min
Kolarin rautatieasemalta

VR:n junat kulkevat hieman muuttunein aikatauluin Kolarin asemalle myös kesäaikaan, josta on bussiyhteys Ylläkselle. Yksi hyvä vaihtoehto on myös matkustaa Rovaniemelle, josta voi kätevästi jatkaa matkaa kohti Yllästä. Yöjuna tarjoaa myös helpon tavan matkustaa molempiin kohteisiin. 

min
Kittilän lentoasemalta

Lentoyhtiöiden aikataulut elävät kaiken aikaa, mutta Lappiin ja Ouluun on mahdollista myös lentää. Lentoasemalta voi vuokrata auton tai selvittää julkisten kulkuneuvojen kulkemista. Mutta lentoliikenne on hiljentynyt, joten tämä ei ehkäpä ole helpoin tapa saapua tällä hetkellä. 

0 km
autolla

Ylläkselle yksi parhaista tavoista saapua on täysi auto. Pakkaa perhe, kumppani tai ystävät autoon ja hurauta paikalle, jolloin auto on käytössä tarvittaessa viikon aikaisissa seikkailuissa. Samalla on hyvä ottaa Suomi haltuun. 

Saavu julkisilla, liiku lihasvoimalla

Vuokraa kulkupeli vuokraamosta

Kylältä on helppo liikkua, sillä tapahtumat ovat lähellä

Meille on tärkeää, että liikkuminen paikan päällä on helppoa ja onnistuu ilman säätöä ja autoa. Paras vaihtoehto ottaa tunturit haltuun on vuokrata pyörä, jolla hurauttelet suunnistamaan joka päivä. Voit valita paksummalla renkaalla varustetun Fatbiken, normaalin pyörän tai vaikkapa hieman potkua ylämäkeen tarjoavan sähköisen version maastopyörästä. Koko viikon ajaksi hyvä kumppani voi olla kovassa huudossa oleva sähköpyörä, jolla Ylläksen päällekin voi vain “polkaista”. 

Pyöriä ja muita kulkuneuvoja voi vuorkrata muun muassa näistä paikoista: 

 

Kylät täynnä majoitusta

Majoitusta jokaiseen makuun

Ylläs yhtenä Suomen suurimmista hiihtokeskuksista tarjoaa laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja hotelleista pieniin mökkeihin ja suurin luksushuviloihin asti. Hintahaitari vaihtelee, joten oman näköisen loman rakentaminen on helppoa, ja budjetin saa varmasti osumaan oman näköiseen hintahaarukkaan. 

Majoitusta voi tiedustella ainakin seuraavista paikoista: 

Ylläksen alueen kaikki majoituspalvelut

Ylläksen matkailun sivusto, josta löytyy majoitusta laidasta laitaan.

Monipuolista mökkimajoitusta

Monipuolisesti mökkejä ympäri Yllästä.

Monipuolista majoitusta keskellä kylää

Monipuolisesti majoitusta ympäri Yllästä.

Mökkimajoitusta

Tutustu majoitukseen ja katso samalla mitä hienoa Ylläksellä voi puuhailla suunnistuksen lisäksi.

Hotellimajoitusta Ylläksen rinteellä

Kylpylähotelli Lapland Hotels Saaga sijaitsee Ylläsjärven puolella, josta avautuvat upeat näköalat taivaan rantaan asti. Tunnelmallinen allasosasto porealtaineen ja höyrysaunoineen tarjoaa oivat mahdollisuudet rentoutumiseen laadukkaassa hotellissamme. Majoitushintaan sisältyy aitojen makujen aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö. Lomahuoneistossa myös liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät huonehintaan.

Lapland Hotels tarjoaa suunnistajille -20% alennuksen hotellimajoituksesta PROSUUNNISTUS-koodilla.
Tarjous voimassa 29.7. -8.8.2021.

Lomahuoneistoon Äkäslompolon ytimeen

Lapland Hotels Äkäshotelli tunnetaan sen "kirkkomaisesta" ulkomuodosta, joka jatkuu läpi päärakennuksen. Laadukkaat lomahuoneistot tekevät hotellikokonaisuudesta Ylläksen monipuolisimman. Majoitushintaan sisältyy aitojen makujen aamiainen, allasosaston- sekä kuntosalin vapaa käyttö. Lomahuoneistossa myös liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät huonehintaan.

Lapland Hotels tarjoaa suunnistajille -20% alennuksen hotellimajoituksesta PROSUUNNISTUS-koodilla. Tarjous voimassa 29.7. -8.8.2021.

Perheyritys kolmannessa polvessa

Lomakeskus Seita on Kurkkion suvun perheyritys jo kolmannessa sukupolvessa. Seidassa voit majoittua Lapland O Weekin aikaan perinteisessä mökissä lähellä Äkäslompolon kylää. Lomakeskus sijaitsee ulkoilureittien varrella, ja myös muut kylän palvelut ovat lähellä ilman autoa lomailevalle. Isäntäväki on aina lähettyvillä valmiina auttamaan ja varmistamaan lomanne onnistumisen.

Caravan alue maisematakuulla

Sport Resort Ylläksen asuntovaunualueella lomailet upeissa tunturimaisemissa ja hiihtokeskuksen palveluiden välittömässä läheisyydessä. Asuntovaunualue löytyy heti Gondoli-hissin ja Taiga-liikekeskuksen alapuolelta. Pääset vaunualueelta suoraan ulkoilureiteille! Karavaanareiden oma kota kutsuu makkaranpaistoon ja tulistelun tunnelmaan.

Kuulostaako hyvältä?

Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä