LOW-viikko jatkui Iisakkipäällä todellisella maisemaetapilla, kun vuorossa oli keskimatkan päivä avotunturissa. Lähtöön kivuttiin muutaman sadan metrin nousu ja jo ennen k-pistettä sai ihastella jylhää tunturimaisemaa. Avotunturilla juostessa maisemat avautuivat jokaiseen ilmansuuntaan ja horisontissa näkyi myös UKK-kansallispuiston jylhä erämaa. Radat keräsivät kiitosta, mutta aiheuttivat myös paljon pieniä ja suurempia virheitä. Tunturikoivikko ja siellä lymyilleet notkot, kumpareet ja supat aiheuttivat erityisesti päänvaivaa. Päivän kova sana oli OSHEE-loppusuorakisa, jossa jokainen pääsi testaamaan nopeat solunsa. 
 
Erämaan Valtiaat valtikka vaihtui ja Ikaalisten Nosuevan Voiman Joona Huila oli päivän kovin, mutta Timo Sild Kooveesta pääsi neljän sekunnin päähän. Valtiattarien puolella Anna Haataja SK Pohjantähdestä jatkoi voittoputkeaan, mutta Venla Taulavuori Jämsän Retki-Veikoista pääsi lähelle 11 sekunnin päähän.  
 
LOW-ralli jatkoi todella kovassa nosteessa ja tuloksia kirjattiin taas yli 80 kappaletta 🙂 
 
Päivän kuvasadon, tulokset, väliajat ja reittianalyysiä varten GPS-seuranta ja livelox löytyvät täältä. 
 
Huomenna vuorossa on LOW-viikolla viimeinen päivä, haastava pikamatka Luttorinteessä. Valtias sarjat lähtee yhteislähdöllä aamun kärkeen. 

Palataan 

Lapland O Week