Matkustus, liikkuminen ja pyörän vuokraus Saariselkä

Saariselkä, Inari

Perinteinen tunturikeskus, jossa helppo liikkua ilman autoa

Helppo tulla

Autolla, bussilla, junalla tai lentäen. Hyvät yhteydet rautatieasemalta ja lentokentältä

Näppärä kulkea

Tapahtumat lähellä ja keskitetysti. Vuokraa pyörä ja kulje vaivatta

Saariselälle on helppo tulla

Lapin erämaan syleilyssä, mutta helposti saavutettavissa

h
Rovaniemen rautatieasemalta

VR:n junalla pääsee eri puolelta Suomea Rovaniemen rautatieasemalle, josta on kätevä bussiyhteys Sodankylän kautta Saariselälle. Yöjuna Rovaniemelle on myös toimiva tapa matkustaa, ja tarvittaessa oma auto kulkee myös junan kyydillä.  

min
Ivalon lentoasemalta

Saariselälle on helppo lentää. Ivalon lentoasemalta on kätevää vuokrata auto tai vastaavasti voi hypätä bussiin, joka tuo helposti sekä Saariselälle että Kiilopäälle. 

n. h
Kittilän ja Rovaniemen lentoasemalta

Myös Kittilän ja Rovaniemen lentoasemilta pääsee näppärästi Saariselälle. Rovaniemeltä on hyvä bussiyhteys Saariselälle ja Kittilästä on järkevää napata vuokra-auto ja ajella kairojen läpi Saariselälle road trip hengessä. 

0 km
autolla

Saariselälle yksi parhaista tavoista saapua on täysi auto. Pakkaa perhe, kumppani tai ystävät autoon ja hurauta paikalle, jolloin oma auto on käytössä viikon aikaisissa seikkailuissa. Samalla on hyvä ottaa ajomatkalla Suomi haltuun. 

0 +
Latauspistettä

Sähköautolla matkaajat voivat myös hengittää vapaasti, sillä Saariselällä on autoille suurteholatausta tarjolla Nesteen pihapiirissä ja myös Ivalossa auton voi ladata helposti kauppareissun aikana. Matkakin taittuu Lappiin näppärästi, sillä pääteiden varsilla on latureita siellä sun täällä. 

Reippaillen suunnistamaan, ei tarvetta autolle

Tapahtumat lähellä 

0 m
Päivät 1-3, Etäisyys Saariselän kylästä

Nappaa majoitus Saariselän kylästä ja saavu paikalle ilman omaa autoa. Tänä vuonna kaikki on lähellä. Kolme ensimmäistä päivää käytännössä aivan Saariselän kylässä, Santa’s Hotelsin pihapiirissä, erämaan laidalla.

0 m
Päivät 4-5, Etäisyys Saariselän kylästä

Kaksi viimeistä tapahtumapäivää juostaan Luttojoen yläjuoksulla, Ski Saariselän pihapiirissä. Sinne on helppo kävellä kylästä reilu kilometri. 

Saavu julkisilla, liiku lihasvoimalla

Vuokraa pyörä vuokraamosta

Meille on tärkeää, että liikkuminen paikan päällä on helppoa ja onnistuu ilman säätöä ja omaa autoa. Paras vaihtoehto ottaa tunturit haltuun on vuokrata pyörä, jolla hurauttelet suunnistamaan joka päivä. Voit valita paksummalla renkaalla varustetun fatbiken, normaalin pyörän tai vaikkapa hieman potkua ylämäkeen tarjoavan sähköisen version maastopyörästä. Koko viikon ajaksi hyvä kumppani voi olla kovassa huudossa oleva sähköpyörä, jolla tunturien päällekin voi vain “polkaista” ja suunnistamaan siirtyminen on suht vaivatonta. 

Suuntaa poluille tai tunturin bikeparkiin

Ski Saariselkä

Meiltä löydät vuokralle Saariselän monipuolisimmanvalikoiman pyöriä kaikenikäisille. Meiltä löydät pienten lasten pyörät, lasten fatbiket, nuorten sähkömaastopyörät, sekä aikuisten fatbiket, sähköfatbiket, täysjoustopyörät ja sähkötäysjoustopyörät.

Matkusta kevyemmin, vuokraa varusteet

Kaikki vuokraamot Ivalon alueella

Varusteiden vuokraus on erinomainen tapa tutustua pohjoiseen luontoon omatoimisesti ja on hyvä vaihtoehto opastetuille retkille – miksi et kokeilisi lomallasi molempia. Täältä löydät Inari-Saariselkä alueen välinevuokraamot.

Roll-Outdoors-logo-b-1

Vuokraamo kansallispuiston naapurissa Kiilopäällä

Rolloutdoors

Saariselän tukikohtamme sijaitsee Kiilopäällä, Suomen Latu Kiilopää-hotellin yhteydessä, mikä toimii hienona tukikohtana ja porttina Urho Kekkosen kansallispuiston maastopyöräilyparatiisiin. Kiilopäällä vuokraamme maastopyöriä sekä järjestämme opastettuja maastopyöräretkiä ympärillä olevaan mahtavaan luontoon.

Suomen latu logo

Monipuoliset välineet retkeilyyn

Suomen Latu Kiilopäällä

Vuokraamomme Kiilopäällä palvelee Saariselän alueen pyöräilijöitä ja omatoimiretkeilijöitä. Vuokraamosta löydät kaikki kesäretkeilyvälineet (rinkat, teltat, makuupussit keittimet ja riippumatot) sekä maastopyörät sähköllä ja ilman.

Omatoimisesti tai paikallisoppaan kanssa

Saariselän polut ovat suomen klassikoita

Tutki omatoimisesti parhaat polut pyöräilyyn tai lähde oppaan kanssa varmasti hienoon paikkaan. Kuten retkien järjestäjä Rolloutdoors lupaa, maastopyöräily Saariselällä, Urho Kekkosen kansallispuiston reiteillä sykähdyttää jokaista sitä kokeillutta.

logo v6

Monipuoliset välineet pyöräilyyn

Outdoor Expert Saariselkä

Vuokraamomme Saariselällä palvelee LOW-päivien 1-3 tapahtumakeskuksen naapurissa ja palvelee kattavasti Saariselän alueen pyöräilijöitä. Vuokraamosta löydät kaikki pyöräilyyn tarvittavat välineet ja pyörät sähköllä tai ilman. 

Haluatko palvelusi tarjolle tuhansille suunnistajille?

Kuulostaako Loma lapissa suunnistaen hyvältä?

Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä