Matkustus, liikkuminen ja pyörän vuokraus Levi

Levi, Kittilä

Perinteinen tunturikeskus, jossa helppo liikkua ilman autoa

Helppo tulla

Autolla, bussilla, junalla tai lentäen. Hyvät yhteydet rautatieasemalta ja lentokentältä

Näppärä kulkea

Tapahtumat lähellä ja keskitetysti. Vuokraa pyörä ja kulje vaivatta

Leville on helppo tulla

Lapin erämaan syleilyssä, mutta helposti saavutettavissa

h
Rovaniemen rautatieasemalta

VR:n junalla pääsee eri puolelta Suomea Rovaniemen rautatieasemalle, josta on kätevä bussiyhteys Leville. Yöjuna Rovaniemelle on myös toimiva tapa matkustaa, ja tarvittaessa oma auto kulkee myös junan kyydillä.  

min
Kittilän lentoasemalta

Leville on helppo lentää. Kittilän lentoasemalta on kätevää vuokrata auto tai vastaavasti voi hypätä bussiin, joka tuo helposti eri puolille Leviä.

n. h
Rovaniemen lentoasemalta

Rovaniemen lentoasemalta pääsee myös näppärästi Leville. Rovaniemeltä on hyvä bussiyhteys Leville tai vuokra-autolla voi ajella kairojen läpi Leville road trip hengessä. 

0 km
autolla

Leville yksi parhaista tavoista saapua on täysi auto. Pakkaa perhe, kumppani tai ystävät autoon ja hurauta paikalle, jolloin oma auto on käytössä viikon aikaisissa seikkailuissa. Samalla on hyvä ottaa ajomatkalla Suomi haltuun. 

0 +
Latauspistettä

Sähköautolla matkaajat voivat myös hengittää vapaasti, sillä Levillä on autoille suurteholatausta tarjolla Kittilän Nesteen pihapiirissä ja myös Levillä auton voi ladata helposti kauppareissun aikana S-Marketilla. Myös Hullun Poron pihasta löytyy useita suurteholatureita. Matkakin taittuu Lappiin näppärästi, sillä pääteiden varsilla on latureita siellä sun täällä. 

Reippaillen suunnistamaan, ei tarvetta autolle

Tapahtumat lähellä 

0 km
Maksimi etäisyys Levin keskuksesta suunnistamaan

Pyrimme siihen, että tapahtumat ovat lähellä keskustaa, jotta aikaa ei kulu autossa istumiseen ja liikkuminen viikon aikana on mahdollisimman vaivatonta. 

Saavu julkisilla, liiku lihasvoimalla

Vuokraa pyörä vuokraamosta

Meille on tärkeää, että liikkuminen paikan päällä on helppoa ja onnistuu ilman säätöä ja omaa autoa. Paras vaihtoehto ottaa tunturit haltuun on vuokrata pyörä, jolla hurauttelet suunnistamaan joka päivä. Voit valita paksummalla renkaalla varustetun fatbiken, normaalin pyörän tai vaikkapa hieman potkua ylämäkeen tarjoavan sähköisen version maastopyörästä. Koko viikon ajaksi hyvä kumppani voi olla kovassa huudossa oleva sähköpyörä, jolla tunturien päällekin voi vain “polkaista” ja suunnistamaan siirtyminen on suht vaivatonta. 

Suuntaa poluille tai tunturin bikeparkiin

Levillä pyörällä pääsee 

Leviltä löytyy vuokraamoita moneen makuun ja  monipuolisesti kaikenikäisille: pienten lasten pyörät, lasten fatbiket, nuorten sähkömaastopyörät, sekä aikuisten fatbiket, sähköfatbiket, täysjoustopyörät ja sähkötäysjoustopyörät voit vuokrata alueen vuokraamoista. 

Reittejä joka lähtöön

Levin pyöräilyreitit

Levi tarjoaa reittejä monen tasoisille ja erilaisille pyöräilyn harrastajille. Voit pyöräillä merkittyjä reittejä Levi- ja Kätkätunturin vaihtelevissa maastoissa, valita reitin Leviltä Ylläkselle tai vaikka kokeilla alamäkipyöräilyä bike parkissa.

Maastopyöräreitit kulkevat vaihtelevissa maastoissa ja haastetta löytyy kokeneimmallekin pyöräilijälle.

Haluatko palvelusi tarjolle tuhansille suunnistajille?

Kuulostaako Loma lapissa suunnistaen hyvältä?

Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä