“On vain yksi Lappi”. 

Maailman hukkuessa muoviin, kertakäyttökulttuurin vyöryessä elämäämme ja muutenkin elämänrytmin tiheentyessä päätimme heti alusta asti, että Lapland O Week pyrkii olemaan erilainen. Haluamme rentoa lähestymistapaa, todellista arvoa ja kestävää ajattelua. 

Tältä pohjalta olemme lähteneet rakentamaan myös kumppaniverkostoa. Paikallinen voittaa globaalin, kestävyys on etulinjassa ja arvo jyrää hinnan. 

Kontaktoimme eri tahoja, joilla näemme, että on annettavaa tapahtumalle, Ylläkselle sekä osallistujille. 

Ensimmäisenä vuonna selkeä fokus on suunnattu “Erämaan valtias” huippusuunnistuskonseptiin, johon haemme aktiivisesti kumppania. 44 Suomen ykkösrivin suunnistusvaikuttajaa Lapin erämaassa, jotka tavoittavat suuren yleisön; 1000 paikalla olevaa suunnistajaa, 40 000 instagramseuraajaa ja suunnistavan Suomen; on tuote, jolla uskomme olevan vetovoimaa. Aktiivinen viestintä tapahtuma-aikana on myös kaiken keskiössä, jotta kumppanit näkyy ja kuuluu. 

Toinen selkeä fokus on juurruttaa suunnistus osaksi Lapin kesämatkailua. Siksi tulemme olemaan kesän aikana aktiivisesti yhteydessä Lapin yrittäjiin ja muihin osapuoliin, jotta Lapland O Week on myös maakuntatasolla vahva kesäliikuttaja ja tapahtuma, joka halutaan kokea ja nähdä. 

Olemme avoimia kaikille yhteistyöneuvotteluille paikallisista yrittäjistä suurempiin brändeihin. 

Vastuullista rastiviikkoa rakentamssa, 

Lapland O Week tiimi