info@liikup.com

Suunnista omatoimisesti Oman aikataulusi mukaan

Nauti tunnelmallisesta Lapin luonnosta koska tahansa päivän aikana, silloin kun sinulle sopii

Homma on hyvin yksinkertainen

Perusohjeet

1. Tarkista tietosi etukäteen ja saavu rasteille

Tarkista ilmoittautuneet listasta omat tietosi. Jos huomaat niissä puutteita korjaa / ilmoita tiedot meille sähköpostilla. Tämä on tärkeää ruuhkan välttämiseksi.

Kun LOW-viikko alkaa, saavu suunnistamaan haluamanasi ajankohtana, mutta kuitenkin lähtöjen aikaikkunan sisällä.

2. Rekisteröi itsesi maastoon lähteneeksi ja mene lähtöön

Kun saavut pelipaikalle kävele tapahtumakeskuksessa Ylläs-kaaren alle, ja rekisteröidy JOKA PÄIVÄ leimaamalla rekisteröitymispisteessä (tabletti telineessä). Lähtörobottimme tarkastaa, että kaikki on ok. Kuuntele robotin ohjeita.

Kun rekisteröityminen on tehty onnistuneesti, siirry lähtöön viitoitusta pitkin, joka alkaa samaisen Ylläs-kaaren alta.

3. Valitse oikea rata ja jonota turvallisesti

Lähtöön saapuessasi valitse oikea lähtölinja ratasi mukaan (A, A+, B...). Jos radalle on jonoa, verryttely hetki tai jonota turvallisesti (turvaväli). Lähteä saa vapaasti omalla vuorolla. Lähtiessäsi aseta emit-nollaleimasimeen, ota kartta, nosta emit (aika alkaa juosta) ja ampaise tunturiin.

4. Nauti suunnistuksesta ja saavu maaliin

Leimaile kynttiläkuusten juurella ja kruisaile tunturiuomissa. Kun rata on selvitetty, leimaa maalissa ja siirry viitoitusta pitkin Navisportin leimantarkastukseen (tabletti telineessä).

Todennäköisesti kone sanoo aikasi ja homma on valmis. Jos jokin leima on väärin tai rasti puuttuu kone ilmoittaa hylkäysesitystä. Siirry tällöin eteenpäin, niin järjestäjä kertoo mikä on pielessä.

5. Analysoi mökillä

Heti leimattuasi leimantarkistuksessa tuloksesi siirtyy salamana nettiin. Verryttele hetki ja siirry palauttelemaan ja lomailemaan.

Analysoi Navisportin avulla mökillä itseksesi, ystävien tai perheen kanssa ja valmistaudu seuraavaan päivään.

P.s. Toivomme, että tapahtumakeskuksessa ei oleilla, jotta ihmismäärä pysyy koko ajan pienenä ja turvallisena.

Miten lähdössä toimitaan?

Muutama tärkeä asia tapahtuman jouhevan etenemisen varmistamiseksi

Muistetaan erityisesti nämä

Hoidetaan kaikki ilmoittautumisasiat verkon kautta

1. Maksa ilmoittautumisesi ennakkoon verkossa.

2. Tarkasta tietosi etukäteen, ja jos huomaat niissä puutteita tai virheitä, niin ilmoita niistä järjestäjälle info@liikup.com ja laitetaan asia kuntoon hyvissä ajoin.

Vältetään ruuhkia ja toimitaan maltilla

1. Ruuhkien välttämiseksi kaikkien ei kannata saapua paikalle samaan aikaan. Saat päättää koska lähdet lähtöjen aikaikkunan sisällä, mutta huomioi kuitenkin, että ensimmäinen 30 min on todennäköisesti ruuhkaisin.
Voi siis olla fiksua venyttää aamukahvia tai odottaa keskiyön auringon asettumista ihan rauhassa ja saapua päälikkönä lähtöryhmän loppupuolella.

2. Jos jossain pitää jonottaa, niin tehdään se turvallisesti

3. Pyritään ripeään toimintaan rekisteröitymisessä ja tulospalvelussa.

Tapahtumakeskuksessa toimitaan omatoimisesti ja sieltä löytyy vain välttämätön

1. Pysäköinti tapahtuu rinnekeskuksen todella laajoille parkkialueille tai muille järjestäjien ohjaamille paikoille omatoimisesti. Parkkeerataan huolella, jotta mahdollisimman moni auto mahtuu riviin vierekkäin.

2. Suosittelemme pyörää ja kävelyä kulkupeliksi tapahtumiin.

3. Tapahtumakeskuksesta löytyy tulospalvelu, infopiste, (ehkä kahvila), bajamajoja sekä (Suunnistajan kauppa.)

4. Henkilökohtaisesta hygieniasta (suihku) jokainen huolehtii itse. Vahva suositus on myös ennakoida WC:ssä käyntiä ennen rasteille tuloa. Järjestäjät hoitavat kuitenkin LOW-keskukseen siirrettäviä WC-rakenteita, jotka ovat kaikkien käytettävissä.

Mitä viikon aikana tapahtuu?

Aikataulu

  • Mallisuunnistus mahdollisuus koko päivän.
  • Erämaan Valtiaat lehdistötilaisuus
  • lisätietoja lumien sulattua. Mutta huhujen mukaan luvassa pienipiirteistä avokalliota ja todella nopeaa kangasta. Maalissa saa munkkia ja kahvia.
  • Lisätietoja lumien sulattua. Maalista pitäisi näkyä Yllästunturi puurajan yli ja rasteilla leimatessa voi ihmetellä järkälemäistä Lainiotunturia.
  • Lisätietoja lumien sulattua. Äkäslompolon kylänraitilla tallustelleet kartoittajat ovat näyttäneet mestariteoksia Kukastunturilta, joten olisiko LOW 2021 pitkämatka avotunturi jolkotusta?
  • Välipäivänä tietysti suunnistetaan lisää. 
  • Lisätietoja lumien sulattua. Tilauksessa on ollut kartta, johon pääsee autolla viereen, mielellään maisematakuu avotunturilla ja loppusuoralta saa kuvia henkeäsalpaavaan erämaaluontoon. 
  • Lisätietoja lumien sulattua. Viikko laitetaan pakettiin maisematasanteella. Saa kurvailla uomassa, jolkotella mukavaa avotunturia, ihmetellä tunturikoivuja ja katsoa suu auki horisontissa näkyvää tunturijärveä. 

Millaisia karttoja ja ratoja on oikein luvassa

Matkat ja kartat

Lisäohjeistusta 

Vuokraemitit, LOW paidat ja muut tärkeät asiat

Ilmoita vuokraemit tarve ilmoittautuessasi. Vuokraemitin hinta on 10€/viikko. Vuokraemitit voi noutaa tapahtumakeskuksen info-pisteeltä. Maksu suoritetaan korttia haettaessa maksukortilla (suositaan lähimaksua) tai käteisellä (vain tasaraha).

Teemme taas muutamia kymmeniä Lapland O Week tuotteita. Niitä on ostettavissa jokaisen etapin aikana infoteltalta niin kauan kun niitä riittää. Emme tee tuotteita liikaa, sillä vaatteet kuuluu käyttöön eikä järjestäjän varastoon pölyttymään. Ideoita saa laittaa tulemaan 2021 tuotteiksi. 

Kartta on säänkestävää paperia, joka ei tarvitse karttamuovia. Jos haluaa käyttää tämän lisäksi karttamuovia, pitää se varata mukaan omasta takaa. 

Tapahtumassa on yksi lähtö ja viitoitus lähtöön lähtee Ylläs-kaaren alta jokaisena päivänä. Matkat lähtöön päivittyvät kesän aikana.

SEURAA MITÄ TAPAHTUU SOMESSA

Liity UUTISKIRJEelle

Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä

FI