Majoitus Levi Hotelli, mökki tai loma-asunto

Majoitusta jokaiseen makuun

Kylä täynnä majoitusta

Levi yhtenä Suomen suurimmista hiihtokeskuksista tarjoaa laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja hotelleista pieniin mökkeihin ja suurin luksushuviloihin asti. Hintahaitari vaihtelee edullisesta luksukseen, joten oman näköisen loman rakentaminen on helppoa, ja budjetin saa varmasti osumaan oman näköiseen hintahaarukkaan. 

Levi on täynnä uniikkia ja monipuolista majoitusta

Majoitusta moneen makuun

Levin ja Kittilän kunnan alueelta löytyy majoitusta laidasta laitaan: on loma-asuntoja, mökkejä, hotelleja, luksustason majoitusta luonnon keskellä tai vaikkapa caravan alueita. Valinnan varaa on ja majoitusta löytyy aivan jokaiseen makuun.

Kahden hengen tilasta viidentoista hengen mittoihin muotoiltuun

Levin alppitalot

Puuseiniä, takkatulta ja saunan lämpöä. Huoliteltua kodikkuutta. Levitunturin ylväissä näkymissä. Tunturikylän hyörinässä. Ole keskellä kaikkea ja ikiomassa rauhassa. Kävele muutama sata metriä Lapland O Weekin kilpailukeskukseen. Nauti helppoudesta koko aikasi Levillä. 

Yli 50 lomahuoneistoamme toivottavat tervetulleeksi kaikenkokoiset ihmisten kokoonpanot. Valitse ja varaa omalle suunnistuslomallesi mieluinen koti.

Hyödynnä alekoodi LAPLANDOWEEK ja nappaa -10% alennus varatessasi majoituksen Lapland O Weekille.

 (alekoodin voi hyödyntää aikavälille 18.-28.7.2024) 

Majoitu keskellä kylää

Erilaisia huoneistoja saunalla

Break Sokos Hotel Levi on enemmän kuin hotelli. Se on rentouttava tauko arkesi keskellä. Upea luonto, loistavat maastot sekä kattava tarjonta aktiviteetteja takaavat onnistuneen loman.

Täydellisen uudistuksen saaneet aamiais- ja tilausravintola Kiisa, Coffee House kahvila ja asiakassaunat ovat nyt vieraidemme käytössä. Täysin uusi Grill It! -ravintola, jossa valmistetaan maailman alkuperäisimmällä tavalla tavalla herkkuja lihasta, kalasta ja kasviksista, on avoinna maanantaista lauantaihin - tervetuloa viihtymään!

Break Sokos Hotel Levissä me olemme sinua varten. Haluamme sinun viihtyvän ja rentoutuvan, lähtevän kotiin energisempänä ja reppu täynnä unohtumattomia elämyksiä.  

Tule matkailuautolla tai -vaunulla

Caravan parkkeja hyvillä palveluilla

Levi on oiva paikka saapua matkailuautolla tai -vaunulla. Paikkoja majoittumiseen on useita ja palvelut ovat laadukkaat. Myös teltassa majoittuminen onnistuu vaivatta. 

loma-asuntoja omatoimiseen matkailuun naapuri kylässä Ylläksellä

Majoitu loma-asunnossa

Loma-asunto Ylläksen rauhasta voi olla myös hyvä vaihtoehto. Tutustu majoitusvaihtoehtoihin ja katso samalla mitä Ylläksellä voi puuhailla näin kesäisin. 

Haluatko oman majoitustarjoamasi näkyviin tähän?

Sinun majoituksesi tähän?

Lapland O Week on noin 1500 suunnistajan tapahtuma keskellä Leviä heinäkuussa 2024. Iso joukko suunnistajia tarvitsee monipuolista majoitusta ympäri Leviä. Mikäli sinulla on majoitus, jonka haluat vuokralle, ole meihin yhteydessä ja tehdään yhteistyötä. 

Kuulostaako Loma lapissa suunnistaen hyvältä?

Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä