Maastoesittelyt Millaista maastoa on luvassa?

5 päivää, 5 erilaista haastetta

20.7.2024

Keskimatka

Panorama

Lähtö Levin päällä ylhäällä tunturissa, kauniit maisemat ympäröivään erämaahan. Ja ylhäältä suunnistaen vauhdilla alas? Tällaista juonimme heti viikon ensimmäiselle päivälle. Tarjolla näyttäviä maisemia, erikoista avokalliota, ripaus avotunturia sekä haastavaa ja nautinnollista rinnesuunnistusta. Varmasti upea alku suunnistusviikolle. Aloitetaan heti Levin Huipulla.

21.7.

Keskimatka

Tunturinlaita

Avointa ja nopeaa lappilaista havumetsää sekä haastavaa tunturinrinnettä samassa paketissa. Saattaa kartalla olla jokunen rinnesuo ja kimalteleva lampikin. Levi tunturin pohjoisosa tarjoaa vauhdikkaan suunnistuselämyksen aivan kylän ytimessä, sillä tapahtumakeskus sijiatsee käytännössä keskellä kylää.  Voit siis vaikka juosta suoraan saunaan suunnistettuasi 😉

22.7.2024

Pitkämatka

Kätkätunturi

Jylhä, järkälemäinen ja mahtava Kätkätunturi on huikea: haastava rinne suunnistukseen, uskomattomat maisemat huipulta joka suuntaan sekä hyväkulkuinen pohja, on lähellä täydellistä suunnistusmaastoa. Haaste tulee olemaan melkoinen ja radat sitä oikeaa pitkänmatkan menoa ja meininkiä. Lupaamme, että suunnistuspäivä Kätkällä tullaan muistamaan pitkään. 

23.7.2024

Välipäivä harjoitellaan ympäri Lappia ja Leviä

Kevään aikana ollaan viisaampia, missä päin Leviä koetaan unohtumattomia suunnistuselämyksiä 😉

24.7.2024 

Normaalimatka

Onkimajärvi

Täällä saa juosta kaasu pohjassa, niin vauhdikas maasto on kyseessä. Onkimajärvellä odottaa erämaahenkinen tunnelma, hyväpohjainen lappilainen mäntymetsä sekä Kätkätunturin syleilyssä piileskelevä tiheämpi kuusikko tarjoaa varmasti elämystä koko rahalla.  Muutama pieni suo, mystinen järvi sekä vanhat kuuset tuovat ripauksen satumetsä filistä rastien hakuun. 

25.7.2024

Pikamatka

Pahtakuru

Viikolle pitää saada aina arvoisensa päätös. Miltä kuulostaa seuraava: esteetön näkymä Leville ja kartan keskellä mahtava kuru. Viikko päätetään tulisella pikamatkalla, jossa mausteena on avokalliota, kangasmetsää ja Tammilanton korpimetsää. Mikäli sää suosii, maisemat ovat viikon parhaita.