LOW-viikko päättyi haastavaan ja yllättävään pikamatkaan Luttorinteen mielenkiintoisessa maastossa. Notkot, lammet, suojuotit ja erilainen tunturikasvillisuus teki suunnistuksesta kimuranttia, ja moni tekikin viikon parhaat pumminsa viimeisellä hetkellä 😉 Silti maaliin kirmasi tyytyväisiä LOW-kävijöitä, vaikka sade hieman kastelikin suunnistajia päivän aikana. 
 
Erämaan Valtias sarjoissa viikko pättyi jo klassikoksi muodostuneella yhteislähdöllä. Molemmissa sarjoissa ratkaisut venyivät aivan viimeisille kilometreille. Miesten kisassa kaksikko Sild-Knuuttila oli karkaamassa jo voittoon, mutta iso virhe 4. viimeisellä rastilla maksoi liikaa. Haastajana perässä tullut Navin Karppinen sortui samaan ja kolmosletkan Kuukka, Huila ja Spektors ratkaisivat voiton lopun otatuksessa. Yhteislähdöissä ennenkin kunnostautunut Kuukka oli lopussa selkeästi vahvin ja otti viimeisen päivän voiton 8 sekuntia ennen Joona Huilaa. Naisissa Anna Haataja lisäsi lopussa vauhtia ja karkasi voittoon. Kaksikko Taulavuori Venla ja Väätäjä Milja jäivät vajaan minuutin päähän. 
 
Kokonaistuloksissa koko viikon vahvasti juosseet Knuuttila ja Haataja pokkasivat voiton ja 1000€ majoituslahjakortin Laplandwayn loma-asuntoihin. 
 
LOW-ralli jatkoi suosittuna ja tuloksia kirjattiin taas kymmeniä 🙂
 
Päivän kuvasadon, tulokset, väliajat ja reittianalyysiä varten GPS-seuranta ja livelox löytyvät täältä. 
 

On aika jättää Saariselkä taakse ja suunnata katseet ensi vuoteen, kun  paikkana on Levi Kittilässä. 

Palataan vuonna 2024, 

Lapland O Week