Huomenna alkaa 2023 vuoden Lapland o Week. Konkarikävijöille on tarjolla paljon samaa edellisiltä vuosilta, mutta myös paljon uutta on kehitetty, jotta viikko olisi entistä parempi. Tässä meidän vinkit onnistuneeseen viikkoon. 

 

  1. LOW-ralli suunnistus perheen pienimmille joka päivä tapahutmakeskuksessa. Maksuton ja helppo aktiviteetti. 
  2. OSHEE loppusuorakisa – Kolme sarjaa: Juniorit, seniorit ja aikuiset. Jokaiselle loppusuoralle asetetaan aika, jonka alle juoksemalla ansaitsee OSHEE urheilujuomaa.  päivälle asetetaan Maaliin tulon jälkeen on näyttö, josta voi vilkaista miten meni. 
  3. Harjoituskartat – Yhteensä 5 erilaista treeniä, jokta kannattaa ehdottomasti hyödyntää. 
  4. Saavu jalkaisin – Tapahtumat ovat aivan kylän kupeessa, joten paras kulkuneuvo saapua on kävellen tai pyörällä. 
  5. Ravintolat palvelee tapahtumakeskuksessa – Santa’s Hotel tarjoaa ravintola Lutossa koko viikon lounasbuffetia, joka kannattaa hyödyntää. Myös Liegga Laavusta Ski Saariselältä saa suurta ja pientä purtavaa ja kuulemma todella hyviä mokkapaloja. 
  6. Vuokraa pyörä ajoissa – Saariselkä on pyöräilyyn loistava paikka. Kylällä on useita hyviä vuokraamoja. Keräsimme sivuillemme joitain. Ole ajoissa liikkeellä, sillä moni muukin saattaa olla samoissa ajatuksissa. 
  7. Livelox – Jokaisesta tapahtumapäivästä tulee Livelox, jonne voi ladata oman reittinsä ja katsoa miten muut ovat suunnistaneet
  8. Kuvat – Taas kuvataan paljon ja kaikki kuvat ovat vapaasti käytettävissä tägäämällä @laplandoweek
  9. LOW-kauppa – Osta uusi hieno suunnistuspaita tai hikinauha. LOW-kaupasta kannattaa napata muisto Saariselän tuntureista.
 
Näillä vinkeillä pääsee hyvin liikkeelle. 

Lapland O Week tiimi