Saariselän kylä alkaa saada vankkaa lumipeitettä ja talvi on hiljaa hiipinyt tuntureille. Kartoittajat ovat poistuneet työmailtaan ja on aika tehdä katsaus mitä vuoden 2023 Lapland O Weekiltä on lupa odottaa. Vuoden 2022 tapahtumasta kerätty palaute on pureskeltu ja saatamme esitellä jotain uutuuksia Lapin erämaassa 😉

Kaikki on lähellä -tule vaikka ilman autoa

Saariselän kylä ja sen lähimaastot tulevat olemaan ensi kesän näyttämöt. Tapahtumakeskukseen on helppo tulla kävellen tai pyörällä ja auton paikoitusta ei tarvitse juuri ihmetellä. Tätä toivottiin ja tätä tarjotaan. Se ei tarkoita, että maastot olisisvat heikkoja, päin vastoin. Luvassa on kangasmaastoetappi, avotunturia, uomia ja tunturipurojen solinaa. 

Joka päivä vaikka eri radalle

Ilmoittautumismasiinaa tuunattiin ja ensi vuodelle voi rauhassa shoppailla todellakin mieleisensä tarjoilun suunnistusta. Joka päivälle voit valita radan matkan ja taitotason mukaan, jos näin haluaa. Ja yksittäisiin etappeihin on helppo napsauttaa itsensä mukaan verkossa. 

Perheen pienimmille jotain

Ensi kesänä perheen pienimmille väsätään tapahtumakeskukseen jotain tekemistä. LOW-ralli nimellä kulkeva elämys on vielä työn alla, mutta toiveenne on kuultu. 

Suunnistuspaita tulossa

Moni kyseli suunnistuspaidan perään. Nonamesporti kanssa on asiaa laitettu eteenpäin ja ensi kesänä saa LOW-teltalta 2023 vuoden kuosilla LOW-paitaa. 

Kangasmaastoa luvassa

Lappilainen lentokenttä eli kangasmaasto on sellainen, joka on hyvä kaikkien kokea. Yksi päivä mennään ensi vuonna kankailla, legendaarisen Kuutamoladun ympärisössä Välimaan rinteillä. 

Avotunturia, kiitos!

Jos palautteeseen on uskominen, niin avotunturissa suunnistaminen on se juttu Lapland O Weekillä. Siksi kartalle pääsee parikin tunturia, jotta avotunturi ei pääse loppumaan kesken. 

Valokuvia, loppujuhlat ja spekulointiravintola?

Enemmän valokuvia, ehkäpä mukavat loppujuhlat ja paikka, jossa joka päivän jälkeen voisi suunnistajien kanssa analysoida suorituksia ruoan ja juoman merkeissä oli toivomuslistalla. Näitä lähdetään edistämään, katsotaan mitä saadaan luotua. 

 

 

Saariselällä tavataan!

LOW-tiimi

 

Ilmoittaudu mukaan Saariselän tuntureille