2021, Ylläs ja Lapland O Week on onnistuneesti takana. Hymyileviä kasvoja sekä hienoja elämyksiä tunturissa, joita ei joka päivä koe. Nämä olivat LOW-viikon peruselementit ja varmasti moni osanottaja allekirjoittaa saman lähes varauksetta. Meiniki oli rentoa kun festareilla, mutta silti suunnistamassa näkyi keskittyneitä ilmeitä lappilaisen haasteen parissa. Kilpailuja käytiin loppusuoran herruudesta, erämaan valtikasta, perheiden parhaudesta ja muista titteleistä, joita eri porukat jakoivat keskenään. Ja sehän on tämän jutun suola: totisesti saa mennä, mutta ei vakavalla naamalla. 

Ja jos ei muista oliko oma naama keskittynyt tai yhtä hymyä, kannattaa selata LOW-kuvat läpi täällä. 

Erämaan Valtias sarjat pitivät vauhtia kolmena päivänä tuntureiden juurella tarjoten viihdettä isolla V:llä, sillä rastit olivat ajoittain isosti hukassa. Kurkkaa täältä, miten erämaa kohteli GPS-pallukoita. 

Meno oli kirjavan vauhdikasta ja maastot vaihtelivat rinnesuosta, avonaiseen tunturiin ja kangasmetsään. Fiilikseen ja maastoihin voit uppoutua täältä videon muodossa. 

Järjestäjät kiittävät kaikkia tuntureille tulleita suunnistajia, yhteistyökumppaneita ja tapahtuman mahdollistajia. Ensi vuonna palaamme estradille Saariselällä, jossa luvassa on meidän mielestämme ehkäpä vieläkin hienompaa tunturimaastoa ja miljöötä suunnistukseen, kun sukelletaan UKK-puiston syövereihin ja tuntureille. 

Palataan Saariselällä. 

LOW-tiimi

Katso video