H-hetki lähestyy ja kaikki alkaa olla valmista suunnistusjuhliin Ylläksen tuntureilla. Mutta mitä LOW 2021 tulee olemaan? Mitä odottaa, mitä pelätä ja mitä jännittää? 

Tässä pari nostoa, joita merkata paperiin punakynällä: 

  1. Erämaan Valtiaat by Pressio: pitkämatka Ojanaho vs. Kirmula.  Huhujen mukaan MM-pitkällä vahvasti suunnistanut kaksikko on saapumassa Ylläkselle. 14km miesmäinen latu raskaassa maastossa on kova mittari kovillekin menijöille.  
  2. Pikamatka, Mettonpahikko Ylläksen maastojen yksi helmi, jonka vanhan kartan oli loihtinut Pasi Ikonen. Kartta tuotiin vuoteen 2021 ja luvassa suunnistuselämys, joka varmasti ihmetyttää. 
  3. Keskimatka, Puuraja Maisematakuulla varustettu keskimatka. Leimatessa voi ihastella erämaata, joka jatkuu silmän kantamattomiin. 
  4. Loppusuorakisa by Oshee Me juoksemme ajat loppusuoralla, sinun tehtävä on juosta kovempaa. Jos jalka nousee, Oshee palkitsee. 
  5. Yhteislähtö Jääkausirännillä Erämaan Valtiaat ja Valtiatteret juoksevat pikamatkan yhteislähdön kuuluisassa uomamaastossa. Luvassa on hektinen ja uskomattoman haastava kisa, joka ratkeaa varmasti suunnistamalla. 
  6. Kuvat by LOW-kuvaaajat Ota some tai perhealbumit haltuun ja hyödynnä LOW-kuvaajien otoksia tunturista. Järjestimme hieman kuvausrekvisiittaa, joten muistat missä kuvat on otettu. 

 

Homma on vain nauttimista vailla valmis!

 

LOW-tiimi